Нова тв Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за хулиганство и използване

...
Нова тв
Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за хулиганство и използване
Коментари Харесай

Ето я пияната следователка, сътворила грозни сцени с полицаи

 Нова тв Софийската градска прокуратура образува досъдебно произвеждане за безчинство и потребление на служебно състояние от следовател от Окръжния следствен отдел в Силистра.

През февруари в село Йорданово Стела Илиева е направила " непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото ", оповестяват от прокуратурата. Тя е отправила обидни и заплашителни думи към двама полицейски чиновници от Районно ръководство - Силистра, които правили инспекция на лидер на автомобил, който бил собственост на следователката.

Тя използвала служебното си състояние, с цел да предотврати отнемането на табелите с регистрационните номера на персоналния й автомобил. Според очевидци, следователката е пристигнала с 30 индивида в нетрезво положение, откакто е била извикана от хванатия от служителите на реда мъж.

Стела Илиева е следовател със 17-годишен стаж в Окръжен следствен отдел – Силистра. Живее в село Сребърна. На името на татко й Стоян Илиев, който живее в прилежащото село Йорданово, има конна база и плантация за щрауси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР